ro Română    en English
 • Congresul anual EAHP 2015


  logo

  “Congresul anual EAHP este cel mai mare congres de farmacie de spital în Europa și este frecventat de către profesioniști din peste 50 de țări. Aproximativ 4.000 de farmacisti spital sunt așteptați să participe la cel de-al  20-lea Congres al EAHP   intre 25 – 27 martie 2015, la CCH-Congress Center Hamburg, Germania.

  “Agenda farmaciștilor de  spital” – siguranta pacientului intai “va fi tema pentru prezentările de la a 20-a Congres EAHP. Programul  științific include 3 prezentări cheie, 15 de seminarii deschise de interacțiune cu moderatorii si cele 8 ateliere de lucru interactive vor oferi participanților ocazia unică de a întâlni, rețeaua și expertiza acțiune. Partenerii din industrie EAHP s-au angajat, de asemenea, la efectuarea de simpozioane satelit, subliniind noile evoluții importante în farmacia de spital.

  Congresul EAHP este acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Educatie Farmacie ca un furnizor de educatie continua farmacie, precum și de către unii dintre asociațiile sale naționale membre în funcție de diferitele sisteme naționale de acreditare.”

  Va multumesc.

  farm.pr.Ioan ANTOFIE

Comments are closed.